Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ábrázolja és jellemezze a következő függvényt!

Főoldal » Középiskola » Matematika
413
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
ÉT=`RR`
ÉK=`]-oo; 2]`
]-oo; -3] szig. mon. nő
[-3; oo[ szig. mon. csökk
zérushely:
`-abs(x+3)+2=0`
`-abs(x+3)=-2`
`abs(x+3)=2`
vagy
`x+3=2`
`x=-1`
vagy
`x+3=-2`
`x=-5`

A grafikonról csatoltam a képet.
Módosítva: 4 éve
0

eszt kel meg csinálni
az egészet
0