Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
394
Naplemente milyen szogben latszodik a viz alja alol?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
n(H2O) = 4/3
A nap fénye 90 fokos beesési szögben érkezik.
sinα / sinβ = n -> sinβ = sinα / n = 1/n = 3/4
-> β = 48,6 fok
1