Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsetek nagyon megköszönném.

Főoldal » Középiskola » Matematika
843
Az ábrán az f(x)=a.x+b lineáris függvény grafikonjának egy részlete látható. Határozza meg a és b értékét!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, függvény, grafikon, lineáris, f(x)=a.x+b
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a= -20 ( míg egyet jövök jobbra . . . )
b = 140 ( itt metszi az y tengelyt )
1