Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
454
c,e,f feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
c) K=25+15+15=55cm
e) K=(160/15+117/20)=1982/60dm
f) K=1200mm
(ha kell a mindenféle leírás is:
c) a=25cm b=15cm K=25+(15×2)=55cm
e) a=16/15m=160/15dm b=5 17/20dm=117/20dm K=(160/15+117/20)×2=(640/60+351/60)×2=991/60×2=1982/60
f) a=25mm K=48×25=1200mm )
0