Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy kis segítség?!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
360
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
c=30 cm
a= 12 cm
befogótétel: a²=p·c amiből 12²=p·20 ebből p=4,8 cm
mivel p+q=c ezért 4,8+q=30 ebből q=25,2 cm
0