Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek felszín és térfogat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
524
Vázold föl az 5 cm magas egyenes hasáb hálóját számítsd ki a felszínét és térfogatát ha: olyan rombusz amelynek egy oldala 4 cm a magassága 3 cm hosszú
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
T(alap) = a*ma = 12cm²
V = T(alap)*M = 60cm³
K(alap) = 4*a = 16cm
A = 2*T(alap) + K(alap)*M = 104cm²
Módosítva: 4 éve
0