Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi feladat

Főoldal » Középiskola » Fizika
376
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
1,
W = F*s = 150*22,5 = 3375 J
P = 10*10*22,5 = 2250
3375-2250 = 1125W
π = 2250/3375 = 66,66%
P(t) = 10*10*22,5 = 2250 W

Ez alapján kell megoldani a másikat is, gondolom innen már megy.

Módosítva: 4 éve
1