Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika SOS

Főoldal » Középiskola » Fizika
367
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, erő, munka, Gép, forgatónyomaték
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
A lánc hossza:1,6 m
A lánc tömege 1,8 kg/m
A lánc össztömege:1,6mx1,8kg/m=2,88kg
F=2,88x~10=28,8N
S=1,6m
W=Fxs=28,8x1,6=46,08J
0