Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Liberális függvény

Főoldal » Általános iskola » Matematika
482
Mi ahozza rendelési szabályai
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Tiffany
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Nem liberális, hanem lineáris. ;)

`a)`
`f(x)=2x`

`b)`
`g(x)=1/2x+4`

`c)`
`h(x)=-2x+5`

`d)`
`l(x)=-2/3x-1`

`e)`
`n(x)=-4/5x+7`

`f)`
`m(x)=12x+24`

`g)`
`p(x)=20x+40`
1