Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6.-os matek, sos!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
355
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
szülők: x
iskola: 3x
önkormi: 3x-50000
x+3x+3x-50000=300000
7x=350000
x=50000
Szülők 50000, suli 150000, önkormi 100000 Ft-t gyűjtött.
1