Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsetek nagyon sürgős szepen kerlek

Főoldal » Középiskola » Matematika
332
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Egyik szám: x, másik szám: 358-x
x+62/358-x=3
x+62=3*(358-x)
x+62=1074-3x
4x=1012
x=253
A két szám 253 és 105.
Az ellenőrzést rád bízom.
0