Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség légy szíves nagyon nagyon fontos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
418
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
1 ceruza 3 lej
5 ceruza 3*5 = 15 lej
1 hegyező 2*3 = 6 lej
2 hegyező 2*2*3 = 12 lej

15 lej + 12 lej = 27 lej
0

ceruza 3 lej/db 5x3=15
hegyző 6 lej/db 2x6=12
15+12=27
0