Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házban tud valaki segíteni?

Főoldal » Középiskola » Fizika
411
Házi feladat megoldásában szeretnék segítségre kérni, mert konkrétan az osztály legjobb tanulója se tudja.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, Házi feladat
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
A képen nem látni az erő nagyságát! Én 200N-al számolok!
W=Fxs=200Nx20m=4000Nm(joule)

Kerékpáros!
W=500kj=500x1000=500000j
F=40N
W=FxS
s=W/F=500000j/40N=12500m=12,5km
3.8 feladat
v=1,2m/s
F=170N
W=40kJ
W=Fxs v=s/t t=s/v
s=W/F=40kN/170N= 40000/170=235,3m

t=235,3/1,2m/s=196sec


Módosítva: 4 éve
0