Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Halmazok (Déscates-féle) szorzata segítség!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
466
5.
Legyenekaz A={1;2;3} és B={x;y;z} halmazok. Írd fel A x B és B x A halmazok elemeit(ebbe nem kell segíteni idáig), majd határozd meg az x, y és z értékeket úgy, hogy A x B= B x A. Egyediek ezek az értékek?
Valaki tud segíteni ebbe a feladatba? Előre is köszi
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
B={1;2;3}
0