Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tömeg százalék 2

Főoldal » Középiskola » Kémia
880
200g sóoldatban 40g oldott anyag van tömeg%=? jelentése!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
Oldat tömege: 200g
Oldott anyag tömege: 40g
t% = (oldott anyag tömege / oldat tömege) * 100 = (40/200)*100=20%
1