Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
426


Mekkora lenne a 85 kg tömegű ember hullámhossza, ha 6 m/s sebességgel szaladna?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`lambda=h/(m*v)` = `(6.63*10^(-34))/(85*6)` = `1.3*10^(-36)` m
1