Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Két egyenes metszéspontja

Főoldal » Középiskola » Matematika
413
Sziasztok valaki ez megtudná csinálni?
Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
x+12y=-28
-8x+9y=-37
egyenletrendszert megoldod. x=64/35; y=-87/35

-8x+9y=-37
7x+3y=-22
egyenletrendszert megoldod. x=-1; y=-5

x+12y=-28
7x+3y=-22
Egyenletrendszert megoldod. x=-20/9; y=-58/27



0