Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika feladat

Főoldal » Középiskola » Fizika
369
Ha egy inga hossz 25 cm és a g=10 m/s vesszük, akkor a lengésidő
1. Kb 0,5 s
2. Kb 2 s
3. Kb 0,25 s
4. Kb 1 s
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
T = `2*pi*root()(l/g)` = `2*3.14*root()(0.25/10)` `approx` 1 s
1