Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértan házi segítség!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
478
Az ABC háromszögben AB oldalán felvesszük a D és E pontokat, az AC oldalán pedig az F és G pontokat úgy, hogy DF||EG||BC. Tudva azt, hogy AB=9cm,AC=15cm,AD=2cm,DE=3cm, számítsd ki az AF, FG, GC, AG, EB szakaszok hosszát. Készíts megfelelő ábrát
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
feladat, Matematika, segítség, háromszög, mértan, Levezetéssel
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Ezen az ábrán érthető a kérdés és a válasz is ?
https://www.geogebra.org/m/rqwdufc3
0