Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika 12

Főoldal » Középiskola » Matematika
402
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
12.
Egy szám akkor osztható 3-mal ha számjegyeinek összege osztható 3-mal.

x=0 esetben:
2582-0 --> 2+5+8+2+0= 17 --> 17 nem osztható 3-mal, tehát a 0 nem jó.

ez a logika alapján: a helyes számok: 1, 4, 7,
0

10.

Módusz: leggyakoribb elem:
Medián: sorba rendezett adatok középső eleme, ha nincs középső akkor a kettő középső átlaga
Terjedelem: legnagyobb elem - legkisebb elem

módusz= 4
medián= 3
terjedelem= 4
0