Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek kérlek

Főoldal » Középiskola » Matematika
524
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
19m2=2,5l
35m2=xl

Arányokkal megoldva: 35/19=x/2,5 /az x kiszámolásához szorzunk 2,5-tel:
2,5*35/19=4,6l
Vagyis a szoba kifestéséhez körülbelül 4,6l festékre van szükség
0