Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok segítséget szeretnék kérni

Főoldal » Középiskola » Matematika
321
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Koszonom szepen
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ha x=160 és y=50 akkor teljesül a feltétel mert: 160*0,25= 40 ; és 50*0,8= 40.

Továbbá a kérdés :160-nak hány százaléka az 50? ==31,25% Mert 50/160 = 0,3125 És ezt még be kell szorozni 100-al, ami 31,25.
0