Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
734
Hány perc alatt szerzi meg a cápa a tőle 200 m-re levő áldozatát, a tonhalat, ha az észreveszi a cápát, és elkezd elúszni előle? A tonhal óránként 18km-t, míg a cápa 36km-t tesz meg.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
vt=s+vt
10t=5t+200
5t=200
t=40s
Módosítva: 4 éve
0

Így fog kinézni a grafikon
Módosítva: 4 éve
0