Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok segítséget szeretnék kérni

Főoldal » Középiskola » Matematika
388
Téglalap hoszasaga 25 cm . Szélessége 7 cm .mekkora a téglalap atloja
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Segítséget szeretnék kérni felmérő
0

`a=25` `cm`
`b=7` `cm`

Egyszerű Pitagorasz-tétel.

`c²=a²+b²`
`c=sqrt (a²+b²)`

`c=sqrt (25²+7²)=sqrt (625+49)=sqrt 674≈25,96` `cm`
Módosítva: 4 éve
0