Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérem valaki segítsen megoldani ezt az egyenletet mert nem értem.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
423
A 17. feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
egyenlet, egyenlőtlenség
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
I. L+G = 600 `rightarrow` G = 600-L

II. G+C = 695 `rightarrow` 600-L+C = 695 `rightarrow` C-L = 95

III. C+L = 455

II. + III.:

2C = 550 `rightarrow` C = 275 (Csöpike)

II.: G+275 = 695 `rightarrow` G = 420 (Gyurika)

I.: L+420 = 600 `rightarrow` L = 180 (Lóri)

Ezek alapján meg tudod válaszolni a kérdéseket.
1