Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S MÁRA KÉNE!!!!!!Nagyon fontos Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
338
Vegig kéne vezetni a műveletszamolast
Köszönöm szépen
89.-es kéne
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A=Ta+Tp= 51,84+103,68=138,24cm
Ta=a×a=7,2cm×7,2cm=51,84
Tp=4×a×ma÷2=4×7,2=86,4cm
V=Ta×M÷3=51,84cm×4,8cm=82,94
Valahol azért írtam osztállyal mert tört vonalat teszel és állja kerül az osztó számlya.
Bocsi csak ez az egy van még nekem is.
UwU

0