Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika egyenletek + ellenőrzés

Főoldal » Általános iskola » Matematika
355
Sziasztok! Tudnátok segíteni pár egyenlet megoldásában illetve ellenőrzésében?
Csatoltam a fényképet!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a) x=2
b) x=3
c) x=7/3 de ez nem eleme a természetes számoknak
d) x=∅ nincs megoldás, ellentmondás
1