Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
404
csak a bekarikázott feladatokat kéne megoldani
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
e) -7
g) -6
f) -11
h) -8
0

e, x+7=0
x=-7

f, x-6=-17
x=-11

g, x+4=-2
x=2

h, x+3=-5
x=-8
0