Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számtani sorozat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
739
Írj 3 számot a 23 és 171 közé, úgy, hogy egy számtani sorozat egymást követő elemei legyenek.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
23, 23+d; 23+2d; 23+3d; 171=23+4d
171=23+4d
4d=148
d=37
A keresett számok:
23+37=60
23+2*37=97
23+3*37=134
0