Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika Házi

Főoldal » Általános iskola » Fizika
632
Egy 10 KG tömegű vastömböt víz alatt tartunk. Mekkora a tartóerő?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
m*g-ró*V*g=10*9,8-100*(10/7800)*9,81= 98-12,56=85,44 N
Módosítva: 4 éve
0