Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
335
Valaki segítene ? Képet csatoltam köszönöm szépen!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
ε=hcλ=6,63*10-34*3*108/5*10-7=3,978*10-19J
p=h/λ=6,63*10-34/5*10-7=1,326*10-27kgm/s
Módosítva: 4 éve
0