Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika kerdes

Főoldal » Általános iskola » Fizika
335
Ubulka F=0,8 kN nagyságú,érintőleges irányú erővel hat az r=5m sugarú körhinta peremére.Számítsd ki Ubulka által kifejtett erő forgástengelyre vonatkoztatott forgató nyomatékát!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
M = `F*k` = `800N*5m` = 4000 Nm.
1