Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nyomás Nyomó erő fizika házi

Főoldal » Általános iskola » Fizika
408
A szén sűrűsége 1,7 g/cm3 az 5mx8m alapterületű pincében 0,5 m magas a szénkupac. mekkora a padlóra ható nyomóerő és a nyomás? A válaszokat nagyon szépen köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, Nyomás
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
p=ρhg+p0=1700*0,5*10+100000=108500Pa
1