Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
532
Egy 68 Ω-os ellenálláson 0,25 A erősségű áram halad át. Mekkora a feszültség az ellenállás két kivezetése
között?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
U = I*R = 0,25A*68Ω = 17V
Módosítva: 4 éve
0