Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ezt hogy kell megoldani?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
674
Egy hősugárzót a 230 V feszültségű hálózatra kapcsoltunk. Az áramerősség 9,2 A. Mekkora a hősugárzó
ellenállása?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
R = U/I = 230/9,2 = 25Ω
0