Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok szeretnék segítséget kérni.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
321
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1

Tehát ami leolvasható a grafikonról:

A iroda: 11 férfi, 7 nő = 18 fő

B iroda: 8 férfi, 10 nő = 18 fő

C iroda: 5 férfi, 9 nő = 14 fő

a, 8 férfi + 10 nő = 18 dolgozó

b,

Összesen tehát van 11+8+5 = 24 férfi és 7+10+9 = 26 nő

A női:férfi arány = 26:24 = 13:12

c, A irodában lesz 18-4 = 14 fő

Ez pedig az 50 főnek a `14/50*100` = 28 %.
1