Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

FIZIKA

Főoldal » Általános iskola » Fizika
442
Egy 230 V-os hálózati feszültséggel működő hősugárzón 8,6 A erősségű áram folyik. Mennyi a fogyasztá-
sa 3 óra alatt?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
W = U*I*t = 230*8.6*3 = 5934 Wh
0