Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Témazáró

Főoldal » Általános iskola » Fizika
464
Egy 48 Ω-os ellenálláson 0,25 A erősségű áram halad át. Mekkora a feszültség az ellenállás két kivezetése
között?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`R=U/I`

`U=R*I`

`U=48*0,25=12` `V`
0