Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Témazáró

Főoldal » Általános iskola » Fizika
706
Egy vasalót a 230 V feszültségű hálózatra kapcsoltunk. Az áramerősség 4,6 A. Mekkora a vasaló ellen-
állása?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
R = U/I = 230V / 4,6A = 50Ω
0