Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tud valaki segíteni! Nem értem. Előre is köszönöm!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
427
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`a)`
elsőfokú: `a, b, c, d`
egyenes arányosság: `a, b, c, d`
lineáris: `a, b, c, d`
nulladfokú/konstans: egyik sem

`a(x)=-x`
`b(x)=3x`
`c(x)=x`
`d(x)=1/2x`

b)
elsőfokú: a, b, c
egyense arányosság: egyik sem
lineáris: a, b, c, d
nulladfokú/konstans: d

`a(x)=-2x+5`
`b(x)=x+5`
`c(x)=1/2x+5`
`d(x)=5`

c)
elsőfokú: a, b, c, d
egyenes arányosság: c
lineáris: a, b, c, d
nulladfokú/konstans: egyik sem

`a(x)=2/3x+6`
`b(x)=2/3x+3`
`c(x)=2/3x`
`d(x)=2/3x-2`

0