Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon fontos! SOS!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
342
100a²+60ab+9b²,ha a=0,8,b=-3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`100a^2+60ab+9b^2` = `(10a+3b)^2`

`(10*0.8+3*(-3))^2` = `(8-9)^2` = `(-1)^2` = 1
2