Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ugyancsak fizika ..

Főoldal » Középiskola » Fizika
480
idealis rugo hossza L0=0.10m. Ha ra fuggolegesen m=50 g tomegu testet aksztanak hossza L=0.12 m lesz.
1. Hatarozd meg a rugoallandot.
2.HA a rugora akasztott testet 1 cm-evl lefele mozditjuk, majd elengedjuk, az rezegni kezd. Hat meg a test rezgesi idejet, maximalis es minimalis gyorsulasat.
3. Abrazold a potencilais es helyzeti energia valtozasat egy periodusnyi idere
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Kétszer kérdezted?
https://ehazi.hu/q/11084
0