Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szöveges feladatok egyenlettel

Főoldal » Általános iskola » Matematika
2250
Egy 35 éves apának 10 és 6 évesek a fiai.Hány év múlva lesz a fiúk életkora eggyütt a.)ugyanannyi ,mint az apjuké?
b.)feleannyi ,mint az apjuké?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A,a 10 éves gyerek 19,5 a kicsi 15,5 ; 19,5+15,5=35
B,a 10 éves gyerek 11 lesz és a kicsi 6,5 ; 11,5+6,5=17,5 ; 18,5x2=36
0