Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S:O:S: Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
362
Kérnék egy kis segítséget a kiszámításához :) Köszönöm

3 kg =....................gramm =....................dekagramm = .......................tonna
1,2 óra =..................perc =........................másodperc
2 m2= .......................cm2 =............................dm2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
3 kg = 3000 gramm = 300 dekagramm = 0,003 tonna
1,2 óra = 72 perc = 4320 másodperc
2 m2 = 20 000 cm2 = 200 dm2
1