Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S:O:S Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
338
Kérnék egy kis segítséget a kiszámításához :) Köszönöm

a.) 25 m/s = ..............km/h
b.) 70 km/ perc =..................cm / s
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
a, 25*3,6 = 90 km/h
b, 116 666.667 cm/s
0