Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
592
Sziasztok!
Valaki el tudja nekem magyarázni, matekból az intervallumokat a trigonometriai egyenleteknél. Hoztam példákat is.
1.
Cosx =sin^2x-cos^2x
Intervallum: 0,2pi

2.
Sinx=0
Intervallum: - 2pi, 2pi

Nagyon fontos lenne!!! Köszönöm szépen!!!

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Azt hiszem, vissza kell menni a szögfüggvények értelmezéséhez:
https://www.youtube.com/watch?v=ckb5poFkU8w
0