Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A terület mérése

Főoldal » Általános iskola » Matematika
300
A matematika tk. Ötödikes (tananyag)
70000cm²=?m²
9100cm²=?m²
75dm²=?m²
600dm²=?m²
1km²=?m²
11km²=?m²
0,6km²=?m²
0,09km²=?m²
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1

70000cm² = 7 m²

9100cm² = 0,91 m²

75dm² = 0,75 m²

600dm² = 6 m²

1km² = 1 000 000 m²

11km² = 11 000 000 m²

0,6km² = 600 000 m²

0,09km² = 90 000 m²
0