Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fontos lenne matek kocka èlhosz !!.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
366
Sziasztok testvéremnek kellene megoldani a kocka èlhoszat a képletet se nem írtak le nem nagyon tudom èn segíteni neki mert már rég tanultam
Csak annyi adták meg hogy

Hogy egy kocka terfogatak 125 mm számítás ki ebből az èlhoszat

Nagyon megköszönném ha valaki segíteni képletet is leirná
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Vkocka=a³=a*a*a=125 m³ ebből a=5 m, mert 125=5*5*4
0