Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

12.-es matematika feladatsor!

Főoldal » Középiskola » Matematika
363
Sziasztok valaki tudna segiteni?:)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
10, `x ne 1`

`(x-x^2)/(x-1)` = `(x(1-x))/(x-1)` = `-(xcancel((x-1)))/(cancel(x-1))` = `-x`

11, Rajzold le.

`tan 40=l/6.7` `rightarrow` l = `6.7*tan40` = 5,6 m
1