Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi

Főoldal » Középiskola » Fizika
372
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Az indukált feszültségre ismert összefüggés: Ui = L * dI/dt = (u0 * N * A/l) * dI/dt. Rendezve A-ra: A = (Ui * t * l)/(I * N * u0) = 0,0008289 m^2 = 8,28931 cm^2.
1